українська російська англійська
Дніпропетровщина збільшила виробництво м'яса, сиру та молока
23.02.2017 | 15:47
ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОДА

М’ясо, сир, молоко, крупи, олія. Цих продуктів у 2016-у на Дніпропетровщині стало більше. Виробництво нарощують харчові та переробні підприємства області. Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Дніпропетровської ОДА.

«Продукція, яку виробляють на Дніпропетровщині, відзначається своєю якістю та доступною ціною. Це підтверджує високий попит. Відтак підприємства області нарощують виробництво. Регіон забезпечує основними продуктами харчування власний ринок та постачає їх до інших областей», - розповів начальник управління агропромислового розвитку Дніпропетровської ОДА Вадим Удовицький.

Нарощували потужності харчові та переробні підприємства області і в 2016 році. Порівняно з 2015-м, випустили на понад 60% більше яловичини. На 17% зросло виробництво сирів, на 12% - рідкого молока. Виготовили на 8% більше круп, на 7% - нерафінованої соняшникової олії. Зросло виробництво й негазованої мінеральної води, шоколаду, йогурту.

Сьогодні в області працюють більше 100 потужних переробних підприємств.

 

версія для друку
Анонси
27 липня - конкурсний відбір на посаду незалежного члена наглядової ради публічного акціонерного товариства НАК "Нафтогаз України"
8 червня відбудеться національний відбір Міжнародного конкурсу "Молодь в лісах Європи"
31 травня у Києві Держенергоефективності проводитиме конференцію на тему «Реалії енергоефективного розвитку України»
29 травня з робочим візитом Львівщину відвідає Міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик
30 травня в Маріуполі відкриється дискусійна платформа «Закон Меган» як складова системи захисту дітей в Україні»
26 та 29 травня у Міністерстві фінансів відбудуться публічні обговорення проекту Плану дій реформування митниці
29 травня відбудеться чергове засідання громадської ради при Держкомтелерадіо
29 травня відбудеться прес-конференція з нагоди старту п’ятирічного проекту SATREPS, що фінансується Урядом Японії
28 травня - інтерв'ю заступника Міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгія Туки
29 травня відбудеться прес-конференція на тему: "Міжнародний день здорового травлення: як харчуються українці?".
27 травня відбудеться презентація переданих із архіву ОУН Музею Української революції 1917-1921 років особистих речей і документів Євгена Коновальця
26 травня Георгій Тука відвідає Хорватію для вивчення досвіду реінтеграції окупованих територій